dobrej nocy
[O2] Jak wyciągnąć tylną popielnicznę z JumboBoxa ?
Zwiń
X
-
elektor, delikatnie pociagając do siebie
tam jest zawias i element plastikowy ktory stanowi prowadnicę i łoże tego zawiasu
poza tym mozesz delikatnie rozgiąć obudowę palcami :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyelektor, delikatnie pociagając do siebie
tam jest zawias i element plastikowy ktory stanowi prowadnicę i łoże tego zawiasu
poza tym mozesz delikatnie rozgiąć obudowę palcami :wink:
Generalnie chcę wymontować całość nie tylko drzwiczki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez elektorGeneralnie chcę wymontować całość nie tylko drzwiczki
masz temat jak montuje sie Jumboboxa, więc poświęć chwilkę i go przeczytaj
[ Dodano: Czw 28 Mar, 13 12:51 ]
Zamieszczone przez elektorAle "delikatnie pociągając" CO? Te "drzwiczki" popielniczki ?przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
elektor, musisz delikatnie podwazyć boki na górze tam gdzie są kratki nawiewów (czymś cienkim, ja to robiłem płaskim śrubokretem żeby nie poodkształcac plastików) i calość wyciagasz bo jest na zatrzaskach. Potem tylko dwie śruby u góry i dwie na dole (są wkrecone z boku) i masz wszystko zdemontowane
[ Dodano: Czw 28 Mar, 13 14:35 ]
O tu ci zaznaczyłem gdzie podwarzyćZałączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maxpaynemmelektor, musisz delikatnie podwazyć boki na górze tam gdzie są kratki nawiewów (czymś cienkim, ja to robiłem płaskim śrubokretem żeby nie poodkształcac plastików) i calość wyciagasz bo jest na zatrzaskach. Potem tylko dwie śruby u góry i dwie na dole (są wkrecone z boku) i masz wszystko zdemontowane
Komentarz
-
-
ja mam troszke inny problem , ale by nie zasmiecac napisze tutaj , powitac
generalnie podlokietnik mozna regulowac w kilku wysokosciach. I tak bylo do czasu , teraz dziala na zasadzie 0-1 , albo podniesiony albo najnizej, nie mam mozliwosci owej regulacji na zadana wysokosc . Dzieki wczesniejszym instrukcjom , dobralem sie do bebechow, i ukazal sie taki oto widok , mam nadzieje ze zdjecie mi przejdzie. Czy te widoczne zabki mogly sie "stepic" ? czy bialy plastikowy element powinien sie zaczepiac o widoczne dwa bolce przy srubach ? u mnie sie wszystko nad wyraz elegancko slizga , nic o nic nie zaczepia ... z drugiej strony oczywiscie zawias wyglada tak samo , i tak samo sie zachowuje . czy da rade cos dlubnac, czy do wymiany jest caly element/mechanizm ? dziekuje z gory za wszelkie poradyZałączone pliki..... >>> JEŻELI ZA PIERWSZYM RAZEM CI SIĘ NIE POWIEDZIE, TO SKOKI SPADOCHRONOWE NIE SĄ DLA CIEBIE <<<<< ....
Komentarz
-
Komentarz